MERSİN / TOROSLAR - Yunus Emre İşitme Engelliler Ortaokulu

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Oğuzhan TÜLÜCÜ , ilçemizdeki diğer kurum yöneticileri , öğretmenlerimiz , velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile kutladık.

Ekm

Atatürk önderliğinde bundan tam 100 yıl önce kurulan cumhuriyetimiz artık 2.yüzyılına girdi, KUTLU OLSUN.

Ekm

29 Ekim pazar günü saat 9:30'da Atatürk' ün "en büyük eserim" dediği  cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağız. Bu coşkuya tüm öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 6.Sınıflar Sosyal Bilgiler ortak sınavı 2.11.2023 tarihinde saat 10:20 de okulumuzda gerçekleştirilecektir. Sınava 6.sınıf öğrencilerimiz katılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ağu

Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Oğuzhan TÜLÜCÜ , 10 Ağustos 2023 tarihinde yeni atanan Sn. okul müdürümüz Dudu FİLİKÇİ'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.